人工智能端到端平台

时间:2017年11月16日(星期四)下午2:00

地点:中南大学主校区民主楼二楼210会议室

报告题目:人工智能端到端平台

报告简介:“人工智能方兴未艾,它必将改变我们的生活和工作环境。和以前的IT技术革命一样,人工智能的应用需要大力的推广,需要在云上也需要在设备端有强有力的人工智能平台支持。这个讲座从英特尔的人工智能战略的角度讨论英特尔如何在云和端提供优化的人工智能平台,以及如何利用这些平台解决我们生活中的实际问题。”

Jackson He

Senior Director of AI Product Group, Intel Corporation

Dr. Jackson He is a Senior Director of Intel AI Product Group leading Intel AI business and product strategy development. He also served as General Manager of Intel Asia and Pacific R&D Ltd. and Intel Software and Services Group (SSG) PRC for 6years, very familiar with Intel business in China. Dr. He joined Intel in 1995, served in various leadership roles within Intel IT and Intel Labs, DCG, and SSG. In recent years, Dr. He focused on enterprise and cloud solution evangelization, a key driver of Intel Cloud Builder Program in China and an Advisor to Open Data Alliance (ODCA).  Dr. He has extensive experience working with enterprise, Telco, and IPDC customers in China. He served as Intel’s representative at several standards groups (OASIS, WS-I, DMTF, etc.). He also deeply involved in healthcare vertical. As the Intel rep, Dr. He led to definition of Reginal Healthcare Information System (RHTS) blueprint in China. He also served on China Senior Care Expert Committee and led explorations on healthcare solutions on IA. Dr. He has been active in open source solutions for cloud and big data. He initiated China Open Source Cloud League COSCL and led Intel/Cloudera collaboration on big data solutions for customers in China. Dr. He is well published including a book on future computing models and is a seasoned technical speaker. He received Ph.D. and MBA from the University of Hawaii.

何京翔博士现任英特尔(Intel)人工智能产品部高级总监,负责英特尔人工智能商务和产品战略规划。何京翔博士层级担任亚太研发有限公司总经理兼英特尔软件与服务事业部中国区总经理六年之久英特尔在中国的业务十分熟悉。他于1995年加入英特尔,先后在英特尔信息技术咨询服务部、英特尔实验室、数据中心事业部和软件与服务事业部担任过各种领导角色。近年来,何京翔博士专注于培训推行企业和云计算解决方案,是英特尔云计算建设计划在中国发展的关键驱动者,也是开放数据中心联盟的重要顾问。何京翔博士在同中国的企业、 电信、 通讯客户工作中有丰富经验。他是英特尔在诸多组织 (如结构化信息标准促进组织,网络服务协同组,系统管理任务组等)的代表。何京翔博士还涉足到卫生信息系统的应用。他代表Intel主导了中国区域医疗信息系统指南的制定。他还是中国老龄委智能养老专家委员会成员并领导基于Intel技术的健康解决方案的探索。何京翔博士积极参与和领导了云和大数据开源解决方案的研究。他是中国开源云联盟的发起人之一,领导了英特尔和Cloudera在中国大数据应用上的合作。何京翔博士在学术领域同样取得了突出成就,包括出版了一本关于未来计算模型的书,并且是一个经验丰富的技术演讲者。他先后获得夏威夷大学的博士学位和工商管理硕士学位。

上一条:Cooperative Output Regulation Problem for Discrete-Time Linear Time-Delay Multi-Agent Systems (离散线性时滞多智能体系统的协作式输出调节问题)